lauantai 2. marraskuuta 2013

KÄÄNTÖPISTE

Tämä on viides ja viimeinen koirani, eli jonkinlainen käätöpiste elämässäni. Tämän jälkeen en tule ottamaan mitään lemmikkiä itselleni, näin olen vannonut pyhästi jo muutaman vuodan ajan. Se aamu kun ei tarvitse lähteä tuulessa, tuiskussa, vesisateessa tai kauniissa keäaamussa lenkille koirani kanssa on erilainen ja se ajatus pelottaa jo nyt. Ikää tällä vanhalla herralla on piirunvaille 12 vuotta ja olen jo  psyykannut itseäni siihen lopulliseen eroon. Tämän koiran myötä alkaa myös uusi aika elämässäni, sellainen jota ei 30 vuoteen ole ollut, aika ilman mitän ihanaa lemmikkieläintä.

4 kommenttia:

  1. Vaan kun sen aika on sulattaa se pieni pentu sen kivisydämmenkin, kerran 30vuotta olet viiden eri koiran kanssa matkaasi taittanut :)

    VastaaPoista
  2. ♥ ♥ Varmasti myös kipeä piste.

    VastaaPoista
  3. Ihan kuin oma tilanteeni. Minulla oli peräkkäin kaksi ihanaa koiraa, joistra kumpikin eli 12 - 13 vuotta, eli lenkitin niitä aamuvarhaisi, päivin ja illoin 25 vuotta putkeen. Lisäksi oli siinä rinnalla kissa, joka eli 18-vuotiaaksi. Ero näistä oli niin kova paikka, että päätin, etten ota enää uutta koiraa. Seuraan kuitenkin jatkuvasti löytökoirien ja hylättyjen katukoirien palstoja ja taistelen ottamista vastaan. Kissaakin tekisi mieli, vaan....

    VastaaPoista