tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pää sekos pääsiäisestä

Nyt on menny jo pitkälle toista viikkoa vai kolmattako jo kun en ole viitsinyt blogata yhtikäs mitään. Kevät tulee, se on vissi, vaikka varis ei vielä viittä raaku. Olen innostunut nyt askartelusta ja kävinki sellainen pikakurssin missä kankaasta kovetetaan patsaita. Helppoa, mutta aikaa vievää se on. Kursseilla tein kissan ja kotona innostuin tekemään itselleni ADHD-lapsen. Se, vai pitääkö sanoa hän, ei vielä ole valmis. Kaipaa hienosäätöä ja lakkaa pinnalle. Mutta tästä pienokaisesta lisää sitte joskus.

 Keskiviikkona 27.3 kävin vanhemman tyttäreni kanssa kansallisoopperassa kattomassa Mozartin Figaron häät mikä oli hauska. Naurun pyrähdyksiä kuulu muultakin kuin minun suustani. Pituutta tällä nautinnolla oli 3,5 h. Mikä parasta en eksynyt tällä kertaa oopperan veskiin. Ainasta jännitystä tuo myös se, että ehditäänkö bussiin/junaan vai joudutaanko odottamaan kovinki pitkän ajan seuraavaa kulkuneuvoa. Hieman kyynnärpää taktiikkaa käyttän rynnin narikkaan hakeemaan meittin palttoot sekä Helsingin tuliaiset. Sitte puoltajuoksua lähimmälle ratikkapysäkille, naputella maksu kännykkään ja varmisttettava vielä kuskilta "Meneek tää ton Lasipalatsin kohral?" johon kuski hieman vinoon hymyille, "Joo, nämä menee sinne kaikki." Ens kerralla en sitte kysy, toivottavasti mustan sitte kans.

 Asemalla melkeen juoksin päin Michael Monroeta. Se herkku oli tulossa samaan junaan kanssamme ja kun hän ohitti minut kulkiessaan käytävään pitkin sain hältä hymyn! Jes! oon melkeen sukua julkkikselle. Jäätiin Saloon ja tiirailtiin näkyiskö vielä tätä namua ikkunasta niin nähtiinhän me. Siellä hää veteli sikeitä junanikkunaan nojaillen, ei nähnyt meidän heilutuksia mikä taitaa olla ihan hyvä asia, näin jälkeenpäin ajatellen.

Sitten torstaina se  alko. Mulla oli olo: ny on sunnuntai ja sitä on jatkunut tähän päivään asti. Nyt kyllä jo hieman helpottaa alkaa arki tuntumaan taas arjelta. Pääsiäisen pyhät ovat olleet enemmän kuin hyviä ilmojen puolesta. Aurinkoa ja pientä pakkasta, mikä onkaan ihanempaa pitkillä vapailla. Käytiin mökillä saunomassa ja avannossa liikoja kuumuuksia kropasta huuhtomassa järveen. Ja kun siellä ollaan niin pitihän sitä myös grillata, joten nyt on mökkikausi virallisesti korkattu tämän vuoden oslta käyntiin.

 Verottajalta tuli hyviä uutisia; saan palutusta, vähän mutta kumminki takas. Jes!!

1 kommentti:

  1. Vai ihan Makke tuli vastaan!
    Joskus oli jossain Taika -lehdessä tehty poverpalista jotain. (jos nyt nimi oli oikein..) Siinä oli tehty kiva iso kahvikuppi kukkaruukuksi.
    Käyppä kattoos blogiani siellä on sullekin "tunnustus", sain itsekin sellaisen ja jaan sitä nyt ettipäi

    VastaaPoista