perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tänään kotona...

...ja huommenna jos ei nyt ihan huit´hevetissä niin Turussa ainakin. No, tästä päivästä vähäsen. Aamulla kävin jonkinmoisen lenkin koiran kanssa mutta se ei oikeen tahtonut liikkua peltoaukeilla ja minua taas tympi tuo ainainen tiellä tallustelu. Niimpä käännyin kotiin ja koirallakaan ollut mitään sitä vastaan Taitaa jo ikäkin alkaa painaa pokaparkaa, 11v ja 4kk, se on koiralle jo melkosen paljon. Vaikka hyvässä kunnossa tuo on edelleen mistä todella olen kiitollinen.

 Kotiin tultuani päätin leipoa Dallas-pullia. Niitä en ole tehnyt aikoihin ja kun huommenna nähdään ne pienoiset piltit Turussa niin äiti vie heillekkin hieman lämpimäisiä. Meillä on tarkotus mennä ihailemaan kädentaitoja ja antiikkia ja en nyt puhu itsestäni vaan niistä munasista kipoista ja kupeista ym kauniista.  Siellä on paljon katseltavaa ja ihmeteltävää ollut aina. Noita kädentaitajia olen aina ihaillut ja myös kadehtinut. Se on taito, minkä soisin itsellenikin, mutta olen ollut jossain kaukana kun luoja jako osaamista siihen. Meikäläinen kun on sellainen, jos nappi putoaa niin varmasti hakaneulan laitan.

 Tässä on tämä viikko vierähtänyt pakkasen, tuulen ja tuiskun sekä aurinkosten päivien merkeissä. Vuorokaudet ympäri on pinänyt pakkasta mutta auringon lämpö jo silti sulattelee katoilta lumia. Saaristossa on ensimäiset joutsenet jo havaittu ja itse huomasin mäyrän jäljet lumella. Viime yönä tosin naapurin ponit kävivät omatoimimatkalla meidän pihassa.

Päivät kulkee tätänykyä aivan hurjaa vauhtia mutta se on kuullemma vanhuuden merkki. Aivojen ei tarvitse enää työskennellä niin paljon rekistöidäkseen uusia asioita. Suurin osa on koettu moneen kertaan. Taitaa olla hyvä, saa heittää aivot tavallaan narikkaan ja saa olla vaan.

1 kommentti:

  1. Kädet taidot ja laulun lahja, eipä niitä ei minullekaan jaettu. Tai en tiedäkään, sinä taidat lauleskella.
    Kylmät jatkuu meillä, teille luvassa lauhempaa.

    VastaaPoista