sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tää se päivä on...

...kun olen nukkunut exra ptkät päikkärit. Lenkillä sentään kävin Ystävän ja hänen Koiraystävien kanssa. Mukavaa oli niinku aina ja ilmatki olivat meille suosiollisia.

 Löysin taannoin kirpparilta Kotilieden nidotun vuosikerran vuodelta 1925 ja siitä bongasin vanhanajan piparkakku ohjeen. Sen pyöräytin ja oli se ihan hyvää, sellaista jota teen varmasti toistekkin. Muutenki lehdet ovat olleet mielenkiintoista luettavaa. Entistä aikaa joka oli edistyllistä ja myöskin kuohuvaa. Samoja ongelmia pähkäiltiin silloinki. Mitä laittaa päälle ja miten pääsee eroo kehon liiallisesta rasvoittumisesta. Samaa silloin suositeltiin kuin tänäkin päivänä; syö vähemmän. Moraali oli korkea, samoin käytöstavat jotka olivat nykyaikaan tiukat. Vaan kyllä joskus niitä toivon ja muutenkin toisten huomioon ottamista ja kunnioitusta toista kohtaan.

 Sapuskaa loihdin ja asetuin töllön ääreen. Ja siihen nukahdin ja kolme tuntia meni mutta menköön ja olkoon, nautin siitä.

1 kommentti:

  1. Mitäpä muuta sitä kaipaa, kuin kunnon unet ja ulkoilua? Siinä on hyvän päivän raamit.
    Kunkin aikakauden metkut toistavat varmaan itseään tavalla tai toisella. Totesin sitä myös vuoden 1946 Kotiliedestä, jonka bongasin entisen kodin piharakennuksen seinänraosta.

    VastaaPoista